ESA onderschrijft 'Come Together' - ESA Bottelare

ESA onderschrijft 'Come Together'

ESA Bottelare onderschrijft het Actieplan ‘Come Together’ van de Koninklijke Belgische Voetbalbond en Voetbal Vlaanderen. Via dit actieplan wordt getracht iedereen samen te brengen op het voetbalveld om zo discriminatie, racisme, homofobie en andere vormen van ongelijkheid verder uit de wereld helpen. We proberen met een positieve aanpak iedereen te verenigen. Voetbal moet immers een sport zijn van en voor iedereen.

ESA Bottelare streeft ernaar een warme vereniging te zijn waar spelers, trainers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en bestuurders zichzelf kunnen zijn en zich gerespecteerd voelen. We zeggen dan ook duidelijk NEEN tegen discriminatie en racisme en maken van gelijkheid en fysieke, psychische en seksuele integriteit onze topprioriteit.

ESA Bottelare heeft Elie Verleyen aangesteld als AanspreekPersoon Integriteit (API). Elie volgde de opleiding ‘Club API’ bij Voetbal Vlaanderen. Als u slachtoffer of getuige bent van grensoverschrijdend of onethisch gedrag in onze vereniging dan kan u Elie contacteren via het volgend e-mailadres: api@esabottelare.be of via het contactformulier op onze website. 

Men kan bij onze API ook terecht om simpelweg zijn of haar hart te luchten. Onze API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder aan waarheidsvinding te doen. Uw melding wordt uiteraard met de nodige discretie behandeld. 


Banner-1920x1080-Cometogether-NL.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!