Structuur van de club - ESA Bottelare

Structuur van de club

De ESA Bottelare VZW wordt structureel geleid door de Raad van Beheer.  De raad van beheer bestaat uit 14 vaste leden.

De voorzitter van de club is Frank Casteels.  Kris Goudepenne is schatbewaarder en Lucas Van de Velde is de secretaris/ GC van de club.

De raad van beheer waakt over de financiele gezondheid van de club en stuurt de visie van de club. De operationele leiding van de club geeft de Raad van Beheer aan het dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de club bestaat uit 3 overkoepelende cellen. De cellen beslissen los van elkaar maar steeds met rekenschap voor en communicatie naar de andere cellen. Elke cel wordt geleid door een celhoofd.

De cel beheer staat in voor de algemene organisatie van de club. Hieronder vallen financien, kantinebeheer, sponsoring, accommodatie, kledij en materiaal alsook events. De cel wordt geleid door Luk Baetens.

De sportieve cel implementeert de sportieve visie van de club over alle ploegen in zowel jeugd als fanionelftallen. De sportieve werkt sportieve regels en opleidingsplannen per leeftijdscategorie uit. De cel wordt geleid door Elie Verleyen.

De cel mens en communicatie zorgt voor de communicatie naar de stakeholders van de club, verzorgt de interactie met de stakeholders en waakt over het  engagement van de vrijwilligers naar de club en van de club naar de vrijwilligers. De cel wordt geleid door Elisabeth De Rijcke.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!